Hoofdstuk 1, Paragraaf 3
In uitvoering

Structuur van de lessen

Hoofdstuk voortgang
0% Afgerond

Structuur van de lessen

Structuur de lessen

Elke les is opgedeeld in verschillende hoofdstukken, paragrafen en een toets. De lessen kunnen uit tekst, beeld, geluid en/of video bestaan. Niet iedereen leert op dezelfde manier en daarom is er voor iedere leerstijl een mogelijkheid om de stof tot je te nemen.

Hoofdstukken en paragrafen

Een les kan bestaan uit hoofdstukken en paragrafen. Wanneer je een paragraaf doorgenomen hebt, kun je deze eenvoudig afvinken, waarna je automatisch naar de volgende paragraaf gaat. Wanneer je alle paragrafen afgerond hebt, kun je het hoofdstuk markeren als voltooid. Na een hoofdstuk volgt in de meeste gevallen een toets die je kunt maken. Vervolgens kun je beginnen aan het volgende hoofdstuk. Alle gemaakte progressie wordt automatisch opgeslagen. Dat betekent dat je een les niet in 1 keer hoeft af te ronden. Je kunt altijd verder gaan daar waar je gebleven was.

Toets

Aan het eind van elke les krijg je een toets. Deze toets dient maar 1 functie: jezelf testen of je voldoende kennis hebt opgedaan om de nieuwe gewoonte in de praktijk te gaan brengen. De toets is er niet om je af te rekenen en vingers te wijzen naar hetgeen wat je niet onthouden hebt, maar om erachter te komen waar je naar kunt kijken om de nieuwe gewoonte zo goed mogelijk in jouw leven te implementeren. Om je alvast een idee te geven hoe een toets eruitziet, volgt nu een voorbeeld toets.

Klaar voor de start? Ik wens je veel succes en plezier met dit programma!